Proff
Proff
Annonce

Huset Den Grønne Gren ApS

CVR-nr44255987
AdresseEnghavevej 2 st th, 3200 Helsinge

Kontaktinformation

Telefon27 14 47 26
AdresseEnghavevej 2 st th, 3200 HelsingePostadresseEnghavevej 2 st th, 3200 Helsinge

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Opholdsstedet Huset Den Grønne Gren tilbyder døgnanbringelse, hvor vi tilbyder en tryg og stabil hverdag med støtte og vejledning. Vi tilbyder en miljøterapeutisk struktur, og arbejder samtidig mentaliserende samt relationsorienteret. Vi arbejder med børn og unge i alderen 12-18 år som vores primære målgruppe. Vi prioriterer samarbejdet med familie og netværk højt, og er samtidig relevante samarbejdspartnere for professionelle. Vores overordnede mål er at facilitere træning i dagliglivsfærdigheder(ADL) med henblik på en gradvis overgang til en selvstændig tilværelse. Derudover sigter vi mod at understøtte vores unge i at udvikle evnen til at etablere sociale relationer og opbygge netværk. Vores tilgang omfatter også støtte til skolearbejdet samt samarbejde med skolen, fremme af positivt samvær og opretholdelse af kontakt med forældrene. Vi tilskynder desuden til deltagelse i meningsfulde aktiviteter og fritidstilbud uden for opholdsstedet. Samt al virksomhed, som efter ledelsens skøn har forbindelse hermed.
Juridisk navnHuset Den Grønne Gren ApSCVR-nr44255987SelskabsformAnpartsselskabNACE-branche
879010 Døgninstitutioner for børn og unge
DirektørBilal Jamal Abdel Majid
Telefon27 14 47 26AdresseEnghavevej 2 st th, 3200 HelsingePostadresseEnghavevej 2 st th, 3200 HelsingeStartdato23.08.2023Selskabskapital40
Kilde: CVR/Virk

Koncern

Huset Den Grønne Gren ApS er en del af et koncern med totalt 2 selskaber. Moderselskabet er Bilal AM Holding ApS.
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Bestyrelsesformand

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger